Termeni si conditii de utilizare - Tutoriale it

Prin citirea acestei termeni sunteti de acord cu toate termenile mentionate aici.

Ne rezervam drepturile de autor asupra textelor si imaginilor publicate pe acest site. Asta inseamna ca nimeni nu are voie sa copieze textele, articolele publicate si sa le publice in orice alta parte pe internet fara permisiunea noastra!

Tutoriale IT (http://it.webdesign-galaxy.ro) nu publica adresele de mail a vizitatorilor care au adaugat comentarii pe acest site, si nu le da afara partilor terte.

Nu colectam informatii cu caracter personal!

Trebuie sa fiti de acord sa primiti un email pe luna de la acest site, in caz daca ati adaugat mai multe comentarii!

Ne rezervam dreptul de a modifica comentariile in caz daca le consideram ca nu sunt de calitate!

Despre noi, despre Tutoriale IT, Articole IT

Prin acest site nu dorim sa promovam activitati ilegale!
Cu toate ca Romania nu dispune de o legislatie adecvata in acest domeniu (Codul Penal nu pomeneste de infractiunea de natura informatica, desi acesta a fost modificat recent), totusi anumite fapte savarsite prin intermediul calculatoarelor, internetului, pot fi echivalate cu unele prevederi din Codul Penal.

Prin prezentarea, demonstrarea spargerii a unui server, calculator sau retea, nu savarsim nici un fapt ilegal, pentru ca toate tutorialele, prezentarile sunt facute in propriul nostru retea!

Acest site, server nu stocheaza programe ilegale, iar linkurile pe care le gasiti in anumite tutoriale sunt de incredere, insa nu asumam raspunderea asupra folosirii lor!